please bring me some summertime with the love of mine


Konstanterar att..

..Twilight nummer fyra spårar sjukt mycket.
..oavsätt om jag dricker mig full eller bara "glad" känner jag mig bakis dagen efter. 
..det är värdelöst.
..Pepsi Max fortfarande är det enda jag kan dricka då.
..det är tur att jag har en pojkvän som orkar handla när jag inte gör det.
..människor fascinerar mig.
..Ida är kool som ska på konsert själv.
..jag aldrig skulle vågat.
..det är lite skönt att OS tar slut ikväll. Saknar mina serier.
..TV-kurs kan bli sjukt roligt eller sjukt jobbigt.
..det finns en 13 årig osäker och arg tjej inne i mig som jag aldrig träffat förut.
..jag tycker om kärlek, fred och glada tankar <3

Nörd

Jag var tvungen åka köpa sista Twilight boken idag. Ja, jag känner mig som en tonåring. Men jag tycker böckerna är så braaa. Lite irriterande (Bella är dum) fast ändå vill jag typ bo i Forks. Inte för att jag är kär i Edward eller Jacob som andra verkar vara. Men jag tycker boken beskriver kärlek så otroligt fint. Uttrycker sig som jag skulle vilja fast inte får till.
Jupp. Nu har jag helgen fullbokad iallafall.

Känner mig riktigt kool när jag gör en lista

Dagens tillstånd: Positivpositivfrustreradpositivpositiv.

Dagens planer: Skriva en dum krönika, åka till Vällingby. Kanske bio ikväll.

Dagens önskan: Att det blir lördag och födelsedagfest!

Dagens vill ha: Sista boken i Twilightserien.

Dagens låt: I hate you so much right now - Kelis. Hah.

Dagens stressmoment: Krönikan som jag har dissat i över en vecka.

Dagens nedräkning: Under fyra månader till sommarlov.

Dagens irritationsmoment: Att alla inte kan diskutera som vuxna människor.

Dagens bästa: Räddande änglar <3

Dagens beroende: O'boy! Känner mig riktigt nostalgisk när jag dricker det. Typ 10 år och tittar på Dynastiet.


Back to the 60's



Känner mig som en äkta hemmafru denna vecka. Har låst in mig i protest mot snö, kyla och den omöjliga kollektivtrafiken. Bortsätt från skolan i måndags och bowlinghallen tisdag har jag typ inte varit utanför dörren. Att städa och tvätta hela lägenheten fick jag ju tid med idag. Och dessutom har jag valt ut sju kort av 600 (!) till mitt fotoreportage. Blev hyfsat nöjd tillslut faktiskt.
Nu ska hemmafrun göra hemmagjord pizza med kyckling hemmagjord glass till efterrätt. Okej, det sista stämmer inte heeelt kanske.


Kalsonger från hjärtat..?


Om en liten månad firar C och jag tre år som pojkvän&flickvän. Vi firar alltid såna dagar på något sätt, oftast går vi ut och äter och kanske bio efteråt.
Vi har också firat här hemma med middag, vin och kanske en film. Det gjorde vi när C fyllde år för några veckor sen. Titta vad fint jag hade gjort:


Röda rosor, långa ljus, vin och öl och presenter.

Bortsätt från att vi alltid hittar på något speciellt ger vi också varandra en present.
På våran halvtårsdag fick jag ett hjärtformat halsband med våra namn på. C fick kalsonger..
På våran 1,5 årsdag fick jag en jättefin klocka. C fick Simpsons the Movie..
Haha.. Så nu sitter jag här med världens ångest över vad jag ska ge honom. Helst ska det vara något romantiskt, från hjärtat. Kan ni tänka på något så berätta gärna för mig. I need it..!

Har alltid haft ett spänniellt intresse för atronomi

Till min födelsedag fick jag bland annat en efterlängtat bok av min kille. Nämligen Astronomica, en bok om galaxer,stjärnor,planeter och rymdfärder. Den väger ungefär 50 kilo och kommer ta lika många år att läsa. Men jag älskar den!

Ikväll har jag inte yttrat ett ända suck om att OS har visats på skärmen hela kvällen. Jag har småläst i min bok istället. Sjukt spännande faktiskt!
Jag har alltså lärt att 1,3milljoner jordklot får plats på solen och att solsystemet kretsar runt i galaxen i ca 217 km i sekunden. Det är jäkla snabbt det.

Men nu är stafetten över. Sverige fick guld och Norge silver, så då kan vi andas ut och konstatera att vi båda kommer vara på bra humör resten av kvällen. Vi lyxar till det med senaste DHW och Lost. Wiho.



Så.himla.stor.bok.


haha jag dör


Kille: Ser du bruden i randig tröja? Hon som sitter och läser där borta?
Calle: Jaa..?
Kille: Kolla pattarna! Visst är hon läcker?
Calle: Ja alltså..Det är min tjej.
Kille: Åh..

Awkward silence.


Danse omkring med hopp og sprett og spring

Idag vil jeg sende litt kjärlighet til en av mine beste venner, Marthe.

Ikke rart at du er så godt likt av så utrolig mange. Alltid glad og omtenksom. Familiekjär og har alltid tid til vennene dine. Oppfinnsom som få! Jeg savner å bo näre deg Marthe, man kan aldri ha det kjedelig rundt deg.
Du tar tak i ting og ser alltid lösninger. Glasset er alltid forfriskende halvfullt.

Jeg savner deg masse! Kom hjem fra Ghana nå og se til å kom deg hit!
I'll show you the time of your life!

Som Calle sa en gang (!): Kan inte Marthe komma på besök och hitta en svensk kille? Då kanske hon också flyttar hit!

Haha, som du förstår er du alltid velkommen.
Gratulerer med 23 års dagen! Fy sören så gammel du er da ;)


 


Fotoreportage

  


Är i Sundbyberg Bowlinghall. Känner mig lagom dum som springer efter C och fotar. Vad gör man inte för en skoluppgift? Tyvärr går det inte så bra. Är så rörligt här. Tråkiga färger och så. Men jag försöker läsa upp mig lite på fototricks här jag sitter. Nu tror jag att jag fattat det här med bländare. Äntligen.
Ska leta upp C och testa!


I love you, not only for what you are, But for what I am when I am with you

Det är så lätt att påverkas av andras negativitet. Världen fylls upp av hat, avund och egoism. Förhållanden tar slut när förbjudna blickar utväxlas. En tanke utvecklas till handling. En handling utvecklas till en mardröm. Mardrömmen utvecklas till verklighet. Verkligheten utvecklas till slutet. Slutet på kärleken.

Att hålla näsan över vattenytan är viktigt. Jag ska aldrig drunkna i havet. Glömmer aldrig kärleken. Det är den som räknas. Inte statistik. Inte andras erfarenheter. Bara bara jag. Och bara bara han.


Norge ler igen

Äntligen fick Northug sitt guld! Skönt, nu blir det ingen världskrig i alla fall.
Fick för mig att skaffa en såkallad header. Ja. Där försvann den kvällen! Jag fick till något, men den är ju större än mount everest!? Aja ny dag imorgon. Ska faktiskt droppa skolan då jag inte är sugen på att börja åka innan klockan sex. Istället ska jag hänga på Cs jobb hela eftermiddagen. Ska göra fotoreportage! Tror det blir skitkul faktiskt.


 

 


Söta tjejer blir offer för "mitt" systemkamera. Ser ni att C är i himmeln?


Twitter

Är inte förtjust i vinetlandet längre. Snälla snö, kan du dö? hah. Men man kommer ingen stans! 50minutter på tbanan igår. Och hem igen är en egen historia. Dessutan har jag lovat att inte shoppa mera innan all snö är borta. Det ni!

All kärlek till tjejkväller med middag, melodifestivalen och alias! Hur roligt som hälst!

Det gick sådär va?

Tårtan smakar bra! Dock ser den ut som ett dagisexperiment, men det spelar ingen roll. Skitgod är den. En liten bit av mormor. Hon fick jag förresten panikringa och fråga om smöret till fyllet skulle smältas eller inte. Det skulle det inte, om ni undrar. Phju. Vill ni se, vill ni se?

      

Svart som natten. Fast det skrapade vi bort. Nästan  



Resultatet. Haha. Har ni sett den där läskiga barnfilmen om Mathilda? Där en jättetjockis tvingas äta chokladkaka? Ser ni vart jag vill? Den liknar! Fyllning i mitten och on top. Over the top? Liiite kanske. Men ändå!

Så söta blir man efter en bit av mormortårtan! Jag lovar.


Raincheck checked in

På alla hjärtans dag var jag i Trondheim med min familj. Därför tog vi en raincheck på kärleksdagen och idag tar vi ut den! Glad alla hjärtans dag på er! Hittills har vi ätit frukost (lunch för C dock) tillsammans och tittat lite på Bridget Jones. Lite annat har vi också gjort. Höh. Nu tittar C på lägenheter. Av och till måste jag också titta.

Egentligen skulle vi ut och äta idag. Fast vi stannar inne istället. Snart ska vi baka mormortårta. Det ni!
Sen innan jag föddes har mormor alltid bakat en underbar chokladtårta när någon fyller år, när det är jul och liknande. Mums. Grejen är att jag bara försökt baka den en gång tidigare. Och det blev inte bra. Alls. Men idag är dagen den ska bli som mormors! Jag är så självsäker att jag utlovar bild.

Sen ska vi mumsa i oss tårtan såklart. Och en finare middag. Kyckling kanske? Om C går med på det. "Kyckling är inte riktigt kött" förstår ni. Och efteråt blir det troligen Snabba Cash i Vällingby. På tiden, eller hur?

                                    

Det här är ingen ultraspeciell dag direkt. Egentligen liknar den mycket på våra vanliga, fina mysdagar. Men alla hjärtans dag är en fin ursäkt för att ha en extra mysig mysdag. Typ. Att utan dåligt samvete göra ingenting speciellt. Tillsammans. Att hångla lite extra mycket. Och att sitta i soffan en hel dag. Ah, himla skönt tycker jag!
Just nu spelas denna låt. Älskar den. Nu ska jag köpa smör och kakao. Wish me luck!


Ger lite kärlek åt 2007



2007 är värd lite kärlek. Äntligen blev jag ihop med Sveriges Bästa Kille. Äntligen fick jag se Stockholm. Jag och tre tjejkompisar plus två killkompisar festade i Rhodos. Sveriges Bästa Kille flyttade hem till mig. Sommarn gick åt att grilla och festa. Livet var allment fyllt med kärlek <3

love happy love

Irriterande bloggnamn va?
Tsss jag gillart'.
Om C gör slut någon gång får jag byta till "love sucking love" typ. Hah. Fast det kommer inte behövas.
Svårt det där med bloggnamn! Alltid. Först hade jag monicatangen. Men efter ett tag ångrade jag, för vem som helst kan lista ut det namnet liksom. Sen blev det ypperlig efter en hel dag med googling av koola ord. Fast den var på blogspot vilket var jobbigt. Nu blev det lovehappylove bara för att det var det första jag tänkte på. Och för att jag alltid bloggar mycket om kärlek, även fast jag egentligen inte ska det. Men min vardag är så fylld av kärlek att det är svårt att låta bli. Så från och med nu får ni bara stå ut med lite kärlek. Eller så får ni helt enkelt inte läsa min blogg. Fast jag gillar alternativ ett bättre.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0