GOD JUL

Det är jul, det är drama, det är kärlek, det är värme och det är stress. Det summerar min vecka rätt bra! Min födelsedag var himlans mysig. Tyckte i alla fall jag! Nu ska vi packa för imorgon går planet mot Oslo och sedan älskade Trondheim.  Förstår inte att det är julaften om TRE dagar. Jisses. Ser mest fram emot mellandagarna och nyår! Ha det fint.

Pappor?

Jag har hamnat i enkätträsket på min praktik. Oftast ska jag ha med fem röster, alltså fem föräldrar som svarar på en fråga. Jag vill ju ha lika många män som kvinnor, men vet ni vad? Det finns inte ens hälften så många pappor som går runt med barnvagn om dagarna! Efter sex veckor med enkäter är jag säker på detta. 45 procent av de pappor som faktiskt finns tillgängliga pratar i telefonen. Och 50 procent har himla bråttom och viftar bara bort mig med en arm. Så det gäller att hitta de där 5 procenten, och det är banne mig inte lätt! Jag blir överlycklig om en enkät består av en pappa och fyra mammor. Suck.

Överraskande intressant

Tycker alltid det är fullständigt ointressant att läsa om andras drömmar, men jag skriver om nattens dröm ändå (hah). Jag och mina tjejkompisar i Trondheim var på en stuga. En man vi alla förstod var farlig bröt sig in, och vi försökte gömma oss på olika platser. Long story short: han mördade alla andra (var så hämskt!!) men inte mig. När han hittade mig tog han mig till gissla och jag var livrädd hela tiden. Försökte inte titta på alla döda kompisar kring mig.. Alltså, borde jag läggas in på psyket? Hur som helst, min kompis Mari hade missat hela grejen och kom in när jag var gissla. Men hon förstod aldrig att det var faligt, även fast jag försökte få henne att springa efter hjälp hela tiden. Så frustrerande! Till slut, efter att mannen jagade oss i skogen, sköt jag honom! Flera gånger! Blir ju rädd för mig själv här.

 

Fick tips av en kompis att kolla vad drömtydare säger, och det var rätt kul:
"Okända jägare handlar om en allmän fruktan för ekonomin och framtiden". Haha snacka om fullträff! Har aldrig oroad mig så mycket om framtiden som nu.

 

Läste sedan detta:

"Att slå eller skjuta andra: Du vill ta itu med problem. Du är redo att gå vidare och du kommer att lyckas." SCORE! Satsar på att detta stämmer.

 

(Kan inte garantera en säker källa dock, hittade första och bästa på google här.)

Hej på er!

Det är fredag och jag är själv. Trodde aldrig jag skulle säga detta - men jag mår bra! Har tränat, duschat, ätit och läst bloggar. Nu ska jag läsa tidningar. Iih.

 

Som ni kanske vet var min lilla godbit (sa ju att jag var på bra humör!) Ida här förra helgen. Här är några bilder från Gamla Stan. Det var så fint ljus! Borde fotat mer.

 


Läs inte om du är känslig för en klagande tjej

Jag har den värsta veckan jag har haft på.. ja, länge. Herregud. När jag inte tror att den kan bli sämre så får jag tre telefonsamtal på raken som exploderande bomber. Bom bom bom liksom! Vill ni veta hur veckan började kanske? Jo, jag trodde jag skulle på julfest med jobbet. Uppklädd och redo, lite nervös nästan. Sen var jag inte välkommen, fick inte följa med helt enkelt. Alltsååå..

 

Jag ser inget lyckligt slut heller. Och vet ni, just nu är jag även förbannad för att alla andra har det så bra! Haha, jag är riktigt rasande. Irriterar mig på alla som har allt på ställ. Jag har Calle, min klippa. Men sedan då? Nä.

 

Jag är så tacksam för att min soulmate Ida kommer hit på fredag. Utan det ljuset i tunneln hade jag tusan gått sönder. Fatta vad roligt det blir, VI HAR INTE SETTS SEN FEBRUARI! Kan inte tro det.

RSS 2.0