Ibland..

..är det tacksamt att jobba på kundtjänst. En nöjd man sa på slutet av vårt samtal:
"Tack så hemskt mycket. Och lova mig att du aldrig tappar bort ditt goa' skratt."

Jag lovade. Haha made my day. Lätt! Förresten har vi otroligt fina dagar i Stockholm nu. Det är strålande sol och runt 30 grader varje dag. Äntligen!

Bilder från Köpenhamn

Nydelige Nyhamn.

 

Fina parken mitt i stan.

 

Sötaste husen.

 

Sen mina vänner, gick vi till Christiania - den laglösa delen där bohos och andra läskiga väsen hör till.

 

Här hann jag fota lite innan vi upptäckte fotoförbudet.. Ops då! Förstår varför foton inte är tillåtna dock, folk köade för att köpa hasch som andra gör för att köpa korv.

 

Sunkigt men gulligt på samma gång..

 

Tror egentligen inte vi gled in i mängden.

 


Copenhagen

Midsommarhelgen var jättelyckad. Mer weekends åt folket! Har mycket bilder att visa också. Vi shoppade (mycket. Det var rea överallt), var i Christiania, Nyhamnen, Ströget, turistbuss, museum, Tivoli, åt italiensk, fransk och dansk mat, drack goda drinkar och spelade plump.

Trevlig midsommar!

Nu sticker jag med Calle, Mattias och Carro till Köpenhamn över helgen. Slå den! :D

Fundering

Varför måste alla visa upp sina jordgubbar hela tiden? Är det extra häftigt att äta jordgubbar? Det kanske är det, vad vet jag. "Jordgubbar till frukost", "jordgubbar varje kväll". I bloggar och på facebook. Fascinerande.

 

Övrigt är det inget fel på mig alltså. Någon som står mig nära mår däremot inte bra.
Ta hand om varandra!

Inte en gång till

Vissa dagar är inte värt att nämna. När livet rullar på, allt ser ljust ut och man tillåter sig att vara glad. Ja då får man en riktig wake up call av värsta sort.

Fototok

Äntligen helg! Nu uppskattar jag att plötsligt vara hundra procent ledig på helgen - jämfört med hur man som student ständigt har dåligt samvete över något som borde göras, läsas eller skrivas. Vi har hunnit städa nu efter jobbet och jag har börjat anamma mina nya fotokunskaper. Det är så roligt att jag spricker! Eftersom jag inte har några spännande motiv att fota just nu har jag gått lös på lägenheten. Vår tavla i sovrummet och min älskade dator fick ersätta livs levande människor. Fungerade sådär egentligen ;)

Fotografera mera

Kom precis hem från en Canon fotokurs! Nu är inspirationen på topp, vill ut och fota nu nu nu! Men jag behöver ju människor för det. Suck. Frivilliga får gärna hojta till, älskar att fota porträtt.
Äntligen kan jag använda lite fancypancy inställningar också. Måste se till att använda kunskapen innan den smiter iväg igen. Hihi. Nu är det sängen, dessa tidiga morgnar är jag inte van med.

Sökas: Ny serie för otaliga timmar i soffan

Vi letar desperata efter en ny serie att köra marathon med framöver. Kom gärna med tips! Funderar på House, True Blood (hoppade av efter säsong 2), Entourage eller Mad men. Haha sjukt svårt ju!

Kundtjänst

Denna vecka går jag en utbildning på jobbet och det tar mycket energi. Helt död i kropp och huvud på kvällarna. Igår till exempel sov Louise över, men jag var nog inte mycket till sällskap. Neh, så illa var det inte. Men ni förstår.

Nu är inte detta någon matblogg, men..

jag kan inte låta bli att skryta av dagens middag. Fick ett obeskrivligt sug på Bulgursallad imorse då någon i Nyhetsmorgon pratade om det. Och den blev lika obeskrivligt god! Om någon av er skulle bli sugna använde vi oss av detta:
Bulgur med en grönsaksbuljongtärning, kyckling, rostad paprika och zucchini, rödlök, tomat, paprika, avokado (advokado?), halloumi och salladsmix. Sen lite olivolja och flingsalt på det. Herregud.

Söndag 12 juni

Dagarna flyger iväg! Efter jag kom hem i tisdags har liksom klockan gått dubbelt så fort. I fredags var det sommarfest med jobbet. 5 kamp på Gröna Lund - superroligt! Under middagen spelade inga mindre än Arvingarna. Haha galet. Igår var vi i Tanto och solade och badade! Äntligen. Årets första dopp kom alldeles för sent frågar du mig. Vid 5 tiden åkte vi hem igen, duschade, bytte om och åkte in till stan. Åt middag och såg x-men. Vi satt dessutom i en bås under filmen, det är mysigt det.

 

Idag skulle vi köra stranden igen, men det är dåligt med sol än så länge. Får se vad vi hittar på istället. Tom för idéer just nu!


Tillbaka

Just nu ska vi till att äta hemlagad (läs: Calle-lagad) indisk mat och inte lämna varandras sida resten av kvällen. Har saknat Calle massor! Även fast jag hade riktigt fina dagar i Trondheim var det självklart skönt att komma hem igen. Fast ärligt hade jag kunnat stannat i Norge några dagar till - det var så mysigt! Önskar bara att saknaden efter honom var en av/på knapp, skulle vara enklare då. Ah ja, ni fattar.

 

Vet ni? Jag fick ett jättefint armband i välkommen-hem-jag-har-saknat-dig-så-mycket present. Bästa.

IMORGON!!

Imorgon, tidigare än ni anar, ska jag upp för att åka till Arlanda och flyga heeem! Alltså. Ja!!

RSS 2.0