Tänkte bara titta in här och skryta lite

För igår sprang jag mina 35 minuter på löpbandet. Oja. Nu ska jag träna på att springa snabbare istället.

56 dagar

Det kriblar i hela kroppen. Om ganska exakt två månader har jag en examen i journalistik och står utan något. Jag vet bestämt att jag inte vill plugga mer. Jag vet bestämt att jag vill jobba.

 

Att ta examen just nu är fantastisk dålig tajming. Lågkonjunktur på g, visst. Men i mediebranschen är dippen total. Tidningar läggs ner varje vecka, nästintill alla mediehus har anställningsstiopp och frilansare simmar det över av. Men ändå. Jag tycker det är spännande! Vad ska jag göra? På min praktik idag fick jag det sedvanliga rådet om att börja på lokaltidningar runt  i landet. Men bara för att jag inte har barn vill jag inte lämna mitt hem. Det utgår faktiskt. Jag hoppas, och ska försöka, att få jobb inom den bransch jag önskar. Så klart. Men jag tror ett "vanligt" jobb blir lika spännande det. Som sagt, det kriblar i kroppen.

Vigselringar

Vilken typ av ring tycker ni är finast? Den första eller den andra? Vi var nämligen och tittade lite på vigselringar förre veckan, och jag tror att jag vet nu. Men när jag tittar på bilderna blir jag ändå osäker! Jag borde bestämma mig snart, eftersom jag ska minska min förlovningsring nu - och ska matcha den med vigselringen.

Engler daler ned i skjuuul

Jag älskar att ge bort presenter! I synnerhet till mina närmaste. Mitt problem är att jag kan bli lite väl taggad, och köper för mycket. Haha nja, problem för min plånbok i alla fall. Vill ha jul nu!

Tyst

I fredags möttes vi upp efter våra jobb och tittade lite i butiker. Sedan åkte vi till en otroligt trevlig restaurang på Mariatorget. En italiensk sådan. Gott. Till slut såg vi Breaking Dawn på Park. Den sista boken är min favoritbok, men jag tyckte inte filmen var så himlans bra. Fast ändå, jag tycker filmerna är mysiga! Min förkylning blev dock sämre by the minute (Monicastyle), och när filmen var slut kunde jag knappt prata på grund av min hals. Och sedan dess har jag bara kunnat viska. En tyst helg med andra ord! Skönt för Calle kanske, haha.

Just nu tänker jag

..att Calle den lilla snorungen har smittat mig med sin förkylning för andra gången på typ en månad.
..att medan Calles lilla förkylning är borta på en dag eller två hänger min alltid kvar i flera veckor.
..att medan jag sitter halvdöd i soffan (det är jäkligt jobbigt att vara ny praktikant!) sitter smittkällan på någon finare middag och skrattar. Han dricker nog vin också. Eller öl. Jag däremot försökte äta glass för att göra min hals lite gladare. Men det gick ej.
..att det inte är klädsamt för mig att vara bitter! Så nu slutar vi med det va.
..även att jag har fått en sjuk kick på att köpa kläder. Synd att det snart är jul och synd att jag är praktikant. Hej fattigmånad!
..att jag är grym för i tisdags sprang jag i 30 minuter! Förstod inte varför folk inte klappade händerna när jag var klar?

En helt vanlig bildserie


ENERGI

Jag har en sådan energi just nu! Fast den går ju upp och ner by the minute. Men ändå! Har ett mål om att kunna springa i 35 minuter om ungefär två veckor. Hjälp, jag vill jag vill!

Gamla bilder, evig kärlek

Äh. Jag skrev en lång text om hur jag har lärt mycket om mig själv, men också om andra, de senaste veckorna. Och hur jag önskar att alla kunde fokusera på varandras goda, härliga och fina sidor istället för att leta fel på varandra. Men jag orkar inte.

 

Hej på er i alla fall, hoppas att ni som läser mår bra. Jag sitter här med världens klump i magen, jag tycker helgen gick så fort att jag inte ens hann komma hem från jobbet före jag måste ge mig dit igen imorgon. Jag saknar min pojkvän av hela mitt hjärta, fast det är bara 15 minuter sedan han försvann ur dörren. Tacksam för honom. Jag längtar efter jultiden, fast jag oroar mig för julveckan. Därför ska jag njuta av förjulstiden som bäst jag kan. Har faktiskt redan juldekorerat här hemma. Fniss.

 



Göteborg!

När vi körde mot Örebro i fredags var jag helt övertygad om vår destination. Döm om min förvåning när vi körde vidare! Och vidare. Och vidare. Efter dryga 5 timmar var vi framme i intet mindre än Göteboooorg. Sjukt kul! Han är så underbar, min kille. Vi började helgen med middag hos Calles syster Åsa. Några bilder från lördagen kommer här.

 


Getaway


Berätter för Calle om min dramatiska start på helgen. Och visar samtidigt upp min nya frisyr.

 


Strax kommer Calle hit med bilen för att hämta mig. Han tar med mig til en hemlig ort över helgen! Jag har verkligen försökt ta reda på vart vi ska, men nej nej. "Det är mycket roligare så här". Tydligen. Jag längtar så!!

 

Min hårfön började precis brinna. På riktigt. Så nu vet jag i alla fall vad mitt nästa köp kommer att bli. Kul kul. Nej jag kan inte fokusera, längtar så efter att påbörja helgen!

Färdig

Idag var min sista arbetsdag på Tretti. Bjöd på kladdkaka i muffinsformat och fick galet fina blommor. Jag hade gråten i halsen hela dagen. haha. Men nu flyger jag vidare mot nya utmaningar, hjälp!

!!

 

Två kort jag tycker om från förra helgens bröllop.

 

Idag har Carro och jag spanat in springskor och käkat indiskt. Sedan klippte hennes syster page på mig. Iiih! Jag känner mig snygg!

RSS 2.0