Katarina Kyrka

Tycker mycket om mina kort på Katarina kyrka. Om man får säga så själv. Och det får man! Himlen blev så mäktig på något vis.
Aja nu är det lite kvällsmys som gäller. Stänger av datorn och umgås lite med min andra halva. Har både hunnit jobba och plugga idag. Phu.

norgenorgenorgenorgenorge

Tenkte bare varsle mine norske venner som leser denne lille bloggen om at troligligvis jeg kommer til Trondheim by förste helgen i mai. Skal passe lillebror. Smil smil.

Mitt Stockholm, del 2.


Mitt Stockholm, del 1.


Fotokalas på söder

Idag vandrade vi runt på söder i två timmar. Det är så fint! Jag hade med kameran och fotade sönder hela stan ungefär. Det har jag tänkt visa er sen! Fota är kanske det roligaste jag vet. Och att sen redigera och verkligen få fram det som ögat såg, men inte kameran - det är så kul!

dagens mysterium

Vilken rolig vecka det har varit så långt! Fullt upp. Skönt. Idag har jag jobbat hela dagen och sedan blev det middag med 20 andra glada kolleger, efterföljt av bowling! Jätteroligt. Fick avsluta i tid dock, för imorgon ska jag upp med tuppen för att passa Calles brorson.
För övrigt förstår jag inte hur folk klarar av att gå i klackar! Jag vill veta hemlisen.

klagar fortfarande inte

Det är sol, 5 grader och ikväll ska jag vara med fina tjejer.

helt okej om man säger så

Det är sol, 11 grader och i kväll ska jag sjunga i kör.

Så tacksam för att du är min


hipp hipp

Ikväll ska vi fira oss själva och våra fyra år som pojkvän & flickvän. Dinner and a movie. Sen blir det ju Paris också, vad tusan ska vi göra på vår femårsdag?! haha nejdå. Mycket kärlek idag!

Bra söndag

Idag har jag kramat ihjäl Calle för att göra upp för gårdagens långa dag i ensamhet (snyft!). I kväll har vi varit lite finare och gjort chevrefylld lax med sallad och ris. Oj oj. Och tittat på sista avsnittet av Solsidan! Älskar den serien, men andra säsongen är inte alls lika bra som den första. Tyvärr. 

Vet inte vem jag ska träffa ikväll, har för många som ringer helt enkelt.

Det blir lätt ensamt i en storstad. När man inte är infödd det vill säga. Och jag måste lära mig att leva med det. Men jag är inte sån. De bästa av de bästa, ni vet, kompisarna man inte kan tänka sig att leva förutan, de växer inte på trär. Kul för mig att fyra, FYRA sådana som jag äntligen hittade i storstaden har flyttat eller kommer flytta snart. Ja just det. Jättekul.

(Inte alls en bitter Monica som sitter hemma själv en lördagskväll. Jag lovar.)

Hammarby Sjöstad - Skanstull

'
Idag gick vi en långpromenad på 1,5 timme från oss och ned till Hammarby Sjöstad. Jag älskar vatten och tycker allt som är omgivet av vatten är vackert - så gissa om jag blev lycklig när vi råkade upptäcka en gratisbåt! Vi hoppade på den och svisj så var vi över andra sidan vattnet - i Skanstull. Sen fick vi promenera hela vägen tillbaka längs vattnet och titta på sjöstaden, istället för att gå där. Å som jag älskar våren! Det var massor av vintertrötta svenskar som njöt av solen idag kan jag lova.
Och bilden längst upp hör egentligen inte hit eftersom det var soligt när vi var där, men hallå - så vackert ju. Var tvungen att visa!

Hej!

Jodå, photo booth har jag hittat.
Jag skriver från min nya dator. Jag är kär! Men herrejesus det kommer ta tid att lära sig. Hur sjutton sparar man en bild i mac? Och hur kan man radera något? Och hur öppnar jag en ny flik? Och hur.. ja, frågorna är många som ni förstår. Men jag ska lära mig. Hihi. Så nöjd. Tangenterna lyser, bara så att ni vet.
Och hemtentan är levererad, killen sover bredvid mig och i morgon ska jag jobba. Ah livet.

show me









För ett år sedan var vi i Riga och nu laddar jag inför Paris om tre veckor! Å vad vi ska strosa. Strosa strosa strosa. Och pussas. Och fota. Såklart.

Onsdag

Man ska nog aldrig skriva att man är lycklig för då jinxar man det. Gårdagens lärdom! Nu har jag precis avslutat ett tolv timmars långt tentaskrivande-maraton och ska se hur jag reagerar på thaimat med min kära. Spännande detta hörni. Imorgon kör jag all in igen från morgonen av så att jag kan lämna in skiten innan klockan fyra!

SPRING



Jag kan inte sätta fingret på det, men något gör att jag är glad. Extra glad! Livet är långt ifrån perfekt, men ändå. Jag mår bra. Det är vår, varmt och soligt. Så mycket att se fram emot. Ett helt liv ju! Tänk vad mycket fint man ska vara med om. Där blev det flummigt. Men ah, den där solen alltså. Jag älskar den. Jag har värdens köttigaste hemtenta som ska in på torsdag, men jag är lycklig ändå. Smiley, smiley.

Dyngkåt och hur helig som helst



I helgen var Caroline och jag på Cirkus för att se Mia Skäringers föreställning Dyngkåt och hur helig som helst.
Jag hade redan läst halva boken så jag visste att det skulle bli roligt. Och jadå. Skrattet satt löst hela föreställningen igenom. Hon blandar en massa självironi med igjenkännelsesfaktorn och en stor klypa överdrift. Och det bästa av allt: en hel del allvarligt också. Mycket är skrivet endast för att underhålla, vilket är roligt. Men samtidigt är det så mycket tänkvärt som kommer fram. Och hon ältar det inte, utan låter publiken dra egna slutsatser. Åh, älskart. Tänk om man vore lika briljant själv!

Och ja, hon pratar med samma dialekt som i Solsidan. Haha, många som undrar det har jag förstått.

Alltså....jag ger upp.

Förra helgen försökte jag fota några vardagsliga men ändå fina kort på min älskling. Hur, HUR lyckas man blinka på nästan varje j*vla kort!? När man VET att man blir fotad kan man väl FÖRSÖKA hålla ögonen öppna i mer än TVÅ sekunder, eller? hahaha, gud vad jag skrattade när jag titta på alla sen. Vill ni se några? I princip alla såg ut såhär:






Vår egen skattkista

Tvingade precis min kille att städa i frysen med mig. Jag misstänkte att det fanns mycket oanade skatter där i och oj vad rätt jag hade. Vi skrev ner allting så att vi ser till att använda oss av det och inte bara köpa nytt hela tiden. Bland annat hade vi ett kilo (!) torsk, lax, massa kyckling och SEX (!!) 400 grams förpackningar köttfärs. Två fläskfiléer, 1,2 kg annat kött och ja, listan blev lång! Bland annat 3 stora förpackningar wokgrönsaker som vi hade glömt också. Haha hur är det möjligt att vår lilla frysare rymmer så himla mycket?

Nu har vi i alla fall slängt en massa, organiserat och ja. Skönt känns det!

Dagens studenttips: se till att använda det du har i frysen! Som Calle sa, vi kan säkert överleva en krig på det som finns där inne.


Redaktionsmöte

Idag har jag bland annat varit på SVT och hälsat på gänget som jobbar med Sverker rakt på. Miranda och jag fick hänga med under morgonmötet och även ställa våra små frågor. Idag skulle de ha besök av Jimmie Åkesson och Henrik Dorsin som jag älskar! Dorsin alltså. Fast det kanske ni förstod. Om ni vill se programmet så titta på SVT2 kl 20.00 ikväll!


Bild: svt.se                                             Sverker var trevlig!

hej hej hallå



Mitt exponeringsbehov har övertygat mig om att skriva lite igen. Höhö. Tänkte börja med att visa en bild på vårt matbord som jag egentligen skulle göra för sisådär 5 månader sedan. Chock att det är vitt va? Älskar det. Det är så stort och fint. Imorgon ska 6 tentanervösa flickor sitta där och panikplugga. Brabra.
Annars mår jag fint! Och speciellt idag då vi promenerade till kyrkan vi troligen vill gifta oss i. Det ni!

RSS 2.0