Tänkte ni ville veta vad jag tänker på. Precis nu alltså.

  • Att man kan vara så ensam, även fast man inte är själv.
  • Är det inte lustigt hur "alla" som fött barn plötsligt vill bli barnmorskor?
  • Jag har ett behov av att känna mig önskad och älskad, men det har väl alla?
  • Ellos.se har tidernas sämsta kundservice.
  • Jag tycker om kräftor, who would have thought?
  • Men det är sjukt äckligt att äta dem. Bajsranden och hjärngugget liksom.
  • Jag är för svag för Yoga.
  • Ergo, jag måste verkligen träna lite styrka.
  • Jag kommer ej att få sova i natt. Snälla Calle, kom hem till mig.
  • Min bästa egenskap måste vara min noggranhet.

Saker jag inte kan.

Att vara själv.

Calle är borta med jobbet i tre dagar och jag tror att jag sprängs. Mysigt i ett par timmar och så, men sen säger det badaboom och jag går på väggen. Efter jobbet idag har jag tränat, städat, lagat mat, sett ett avsnitt från Real Housewives of New Yorks nya säsong, pratat med Louise, pratat med Mirre, pratat med mamma och surfat. Imorgon har jag bokat upp mig med en vän, tack gud.


RIB


Igår nyttjade Calle och jag äntligen hans födelsedagspresent; vi åkte RIBbåt!
Det störtregnade, men det gjorde ingenting - vi fick skyddsdräkt och glassögon. Herregud det var så kul! I 90 minuter körde vi runt i Stockholms skärgård. Fort gick det, 45 knop som bäst! Vill åka igen ju.

Kodak moment

 

Vi skulle köra hem till Stockholm från Öland. Calle och jag hade packat bilen och varit redo att åka i ett par timmar. Men min svärfar hade inte fullt så bråttom och gick runt i lugn och ro, packade lite, städade lite, åt lite, tittade i sina papper, pratade lite. Ja ni fattar. Nu hade vi äntligen fått in hans grejer i bilen och allt var klart. "Nu kör vi!" tänkte jag.

 

I detta ögonblick berättar min svärmor att han har gått upp till badrummet för att ta en dusch. Klick, Calle fotar.

Ge mig en till vecka på Öland tack.

Koolt med egna potatisar!

 

Jag och svärfar visar fram fossiler till någon kunnig gubbe.

 

Djurpark! Ser ni tigern där bak? Häftigt!

 

Skrattar ihjäl mig av Cs föräldrar som försöker förstå min kamera.

 


Hahaha

Spiken är SÅ träffad.

Lördag

Bilder från en "sommardag" i Trondheim för några veckor sedan.

Härligt med helg! Igår fick jag äntligen se nya Harry Potter. Dåligt av oss att åka på semester när den kom ut! Tyckte i alla fall mycket om den, grät som en bebis ett flertal gånger.
Idag var Calle och jag på fotografiska museet. Kul! Särskilt utställningen "the invisible man".
Våra åtgärder idag är begränsade, min karl ska nämligen springa Midnattsloppet ikväll och är mycket fokuserad.
Såattdet.

Livskris

Japp jag har en livskris. Inte riktigt lika dramatiskt som det låter dock. Jag tror inte jag är ensam om detta heller.

 

Om några veckor påbörjar jag den sista terminen på min utbildning. Om några månader är jag journalist. (ÅNGESTEN!) Det är inget enkelt yrke jag har valt. Just nu önskar jag att jag attraherades av mer "klara yrken". Förstår ni? Där man är vad man är, och relativt enkelt får jobb. Men det ligger inte i mig.

 

Jag vill ha ett 8 till 5 jobb. Det händer liksom inte en nyutbildad journalist. Suck. Just nu lutar jag åt att skaffa ett "vanligt jobb" när jag är klar samtidigt som jag läser någon kurs på kvällarna. Kanske inom marknadsföring. Något som kan komplettera journalistiken i alla fall. Kanske fotografi. Men det är alltid privat och snordyrt. Åå jag sa ju det; livskris!

Ångesten.

Herregud, den ångesten. Ni vet söndagsångesten? Den man får för att helgen gick så snabbt och imorgon är det måndag? Just den ångesten har jag nu, fast gånger tusen. Semestern-gick-galet-fort-ångesten. 3 veckor liksom. Ingenting det!

 

Dumt att ha så kul på semestern att man inte vill tillbaka till vardagen. Tss. Nä, men på riktigt, denna sommar har varit grym. Kato Stalos var obeskrivligt, vi ville tillbaka redan på Arlanda. Trondheim var jättemysigt och veckan på Öland var otrolig skön. Idag regnar det massor, vilket passar oss perfekt. Det stavas mysdag! Vi har sett x antal avsnitt Entourage och ätit gott. Ikväll ska vi inviga nya kolgrillen. Vi hörs när vardagen rullar på igen!

RSS 2.0